Upravljanje z varnostjo vsebin

Podjetja morajo dandanes namestiti po ducat ali več programskih paketov, če se želijo uspešno braniti napadov na svoja omrežja, in potrebe po novih varnostnih programih nezadržno rastejo. Ker upravljanje vse večjega števila programov postaja vse dražje in težje, podjetja iščejo načine, kako za čim manjšo ceno združiti, uskladiti in centralizirati orodje za boj proti obstoječim in porajajočim se varnostnim grožnjam.

Orodje za upravljanje z varnostjo vsebin Webwasher Content Security Management (podjetja Cyberguard) ponuja najboljše varnostne rešitve za različne oblike groženj (filter za naslove URL, filter za neželeno pošto, protivirusni program, filtriranje kriptiranega SSL prometa, filtriranje vsebine prometa …). Hkrati ponuja v celoti integrirano arhitekturo, ki omogoča večplastno varnost ter prihranek časa in denarja s popolnim medsebojnim sodelovanjem posameznih modulov.

Prednosti uporabe:

Poglobljena zaščita pred različnimi grožnjami. Webwasher CSM Suite predstavlja združljiv nabor varnostnih rešitev, ki vam zagotavljajo poglobljeno zaščito pred številnimi grožnjami. Združitev modulov Webwasher Anti Spam in Webwasher Anti Virus vam denimo omogoči zaščito pred neželeno pošto in pošto, okuženo z virusi.

Učinkovito upravljanje varnostne politike. Varnostna pravila lahko določite naenkrat in jih avtomatično prenesete na vse uporabljene Webwasher produkte (na primer Webwaser Anti Virus in Webwasher Anti Spam). Če pa želite več fleksibilnosti, lahko določite tudi več različnih varnostnih politik.

Enostavna namestitev in postavitev. Možna je namestitev celotne programske opreme, nakar vam preostane samo še aktiviranje posameznih modulov (Anti Spam, Anti Virus, URL Filter, itd.) na podlagi licenčnega ključa.

Optimizirane varnostne nastavitve. Konfiguracija varnostnih nastavitev za vzpostavitev maksimalne zaščite je v kompleksnih IT okoljih čedalje bolj težavna naloga. Webwasher vsebuje optimizirane varnostne nastavitve, s čimer zagotavlja pravilno in popolno sistemsko konfiguracijo.

Enotna točka administriranja. Upravljanje celotnega Webwasher orodja je možno preko enega spletnega vmesnika, s čimer je zagotovljeno enostavno skrbništvo. Varen dostop je možen tudi preko ukaznih vrstic, kar je uporabno predvsem v podatkovnih centrih, kjer ne uporabljajo grafičnih vmesnikov.

Sinfonika vam kot pooblaščeni ponudnik varnostnih rešitev podjetja CyberGuard in strokovno usposobljeni izvajalec tehnične podpore za področje Slovenije nudi predstavitev ter demonstracijo rešitev Webwasher v lastnem IT okolju. V kolikor se odločite za sodelovanje, vam zagotovimo celotno namestitev programske opreme (in po potrebi tudi pogodbeno vzdrževanje) in ustrezno izobraževanje odgovornega IT osebja.